Melartinin yksinlauluja harpun säestyksellä!

Sopraano Tiia Maria Saari ja harpputaiteilija Katri Tikka esittävät Erkki Melartinin yksinlauluja ja Lilly Kajanus-Blennerin soolokappaleita harpulle perjantaina 3.11.2023 klo 19 Balderin salissa, Aleksanterinkatu 12, Helsinki. Liput 15/10 euroa.

Konsertissa kuullaan sekä Melartinin tunnetuimpia lauluja sekä harvinaisia helmiä Eino Leinon, Otto Mannisen, Eeva Satakunnan, Aune Krohnin, J. L. Runebergin ja Ilmari Kiannon teksteihin. Laulujen välissä kuullaan todellisia harvinaisuuksia eli Lilly Kajanus-Blennerin sooloharpulle säveltämiä kappaleita.

Ohjelma: Päin kaunista kaukorantaa, op. 20, nro 2 – Minä metsän polkuja kuljen, op. 4, nro 1 – Largo (Lilly Kajanus-Blenner) – Fågeln, op. 172, nro 3 – Sirkan häämatka, op. 15, nro 2 – Impromptu (Lilly Kajanus-Blenner) – Pellavan kitkijä, op. 15, nro 3 – Rannalle nukkunut, op. 19, nro 3 – Kaipaava, op. 130, nro 1 – Chanson triste (Lilly Kajanus-Blenner) – Punakylkiset omenat, op. 139, nro 2 – Sydänmaan lammella, op. 20, nro 3 – Berceuse (Lilly Kajanus-Blenner) – Christkindleins Wiegenlied, op. 42, nro 2.

Katri Tikka ja Tiia Maria Saari